Εκδηλωσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ “Η ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ”Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤO ΠΛΑΙΣΙO ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ MARIE SKŁODOWSKA-CURIE

Ανακοινωνουμε οτι θα Στηριξουμε την εκδηλωση “Η Βραδια του Ερευνητη”Η Εκδηλωση ειναι με την Υποστηριξη της ΕΕ στo πλαίσιo των δράσεων Marie Skłodowska-Curie.
Η μεγάλη πανευρωπαϊκή γιορτή της Επιστήμης: Η Βραδιά του Ερευνητή.

Πρόκειται για ένα αμιγώς πολιτιστικό/εκπαιδευτικό γεγονός, δεν εχει καμία κερδοσκοπία, αντιθέτως είναι μια μεγάλη προσφορά της επιστημονικής κοινότητας σε όλο το κοινό της χώρας καθώς πραγματοποιείται ταυτόχρονα εκτός από την Αθήνα και στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδος, με ελεύθερη είσοδο.

Φέτος η κεντρική εκδήλωση επιστρέφει στον όμορφο κήπο και στον ερευνητικό χώρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, στην Αγία Παρασκευή, στις 28/9 με τη συμμετοχή πλειάδας ερευνητικών/ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών φορέων. Πριν από την κεντρική εκδήλωση θα διοργανωθούν pre-events στα ερευνητικά κέντρα που συμμετέχουν, ως διοργανωτές

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: