ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο ΣΕΠ στην τηλεόραση του KONTRA CHANNEL

Μετά από μεγάλη προσπάθεια ο Γιώργος Στεφανόπουλος κατάφερε κάτι που επεδίωκε πολύ καιρό. Να βάλει την επαγγελματική πυγμαχία στην ελεύθερη ελληνική τηλεόραση. Η εκπομπή θα ξεκινήσει τις επόμενες μέρες. Οι παρουσιαστές θα είναι ένα τηλεοπτικό δίδυμο – έκπληξη. Η μέρα και ώρα μετάδοσης όπως και τα ονόματα των παρουσιαστών θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ο Γ. Στεφανόπουλος δήλωσε για αυτή την επιτυχία

 ” Η απόκτηση τηλεοπτικού χρόνου για την επαγγελματική πυγμαχία ήταν μια επιδίωξη πολλών μηνών. Το καταφέραμε μεςα από το KONTRA CHANNEL το οποίο άνοιξε τις πύλες του για να προβάλλει το επαγγελματικό μποξ και τους πρωταγωνιστές του. Περιμένω από ολόκληρο το χώρο των μαχητικών τεχνών και των βαρέων αθλημάτων και φυσικά της πυγμαχίας να στηρίξουν αυτή την επιτυχία, διότι από αυτή την εξέλιξη ωφελούνται όλοι όσοι εμπλέκονται με οποιοδήποτε τρόπο στο χώρο μας.
Για πρώτη φορά η πυγμαχία φτάνει δωρεάν  στην ελληνική οικογένεια. Ο στόχος είναι να εξαπλωθεί η πυγμαχία σε όλη την ελληνική τηλεόραση και να κερδίσει το χώρο και το χρόνο που της αξίζει.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: