Εθελοντικά νέα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Γ. Τσούπρα, εντεταλμένης Περιφερειακής Συμβούλου για ζητήματα Πολιτικής Προστασίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

 

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ 2017 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.

Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ. ΘΕΩΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ:
• ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2017
• ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ, ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΩΡΩΠΟΥ – ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
• ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΡΙΚΟΙ ΟΠΩΣ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΦΙΚΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΥΠΤΟΥΝ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙΜΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΨΥΧΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: