Η έκθεση Σαλόνι Αυτοκινήτου

Αυτοκίνητο

Η έκθεση Σαλόνι Αυτοκινήτου

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» ξεκίνησε την πορεία της τον Σεπτέμβριο του 1983, με τον τίτλο «Σαλόνι Αυτοκινήτου». 
Το «Σαλόνι Αυτοκινήτου». πραγματοποιείται κάθε χρόνο και φιλοξενείται στο Parking του Ολυμπιακού Σταδίου από το 1983 έως το 1986 και κατόπιν στο εκθεσιακό κέντρο του ΟΛΠ για 10 χρόνια έως το 1996. Ο κ. Άρης Γαλανόπουλος, ο οποίος ήταν και ο εμπνευστής της έκθεσης διοργανώνει την έκθεση με απόλυτη ευθύνη και ευρεία αποδοχή τόσο από τους συμμετέχοντες όσο και από το κοινό.

 

Η έναρξη της έκθεσης «Αυτοκίνηση»

Το 1996 ο τίτλος της έκθεσης αλλάζει από «Σαλόνι Αυτοκινήτου» σε «Αυτοκίνηση» και πραγματοποιείται πλέον κάθε 2 χρόνια, δηλαδή τα ζυγά έτη, καθώς ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσωπειών αποφάσισε να πραγματοποιεί τα μονά χρόνια την «Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου», της οποίας η διοργάνωση είχε σταματήσει εδώ και αρκετά χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης.

Η έκθεση «Αυτοκίνηση» γίνεται θεσμός τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για το κοινό που την επισκέπτεται. Παρά τις δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι εμπιστεύονται σταθερά την έκθεση για την προβολή τους και το κοινό ανταποδίδει τα μέγιστα με την ανταπόκριση του, καθώς οι εκθέσεις αυτοκινήτου έχουν τον υψηλότερο δείκτη επισκεψιμότητας από όλες τις εκθέσεις στην ελληνική επικράτεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο1

Έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση FISIKON 2017”
11 – 19 Νοεμβρίου στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, Αίθουσα ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

 

Η μοναδική έκθεση Αυτοκινήτου για το 2017 θα πραγματοποιηθεί στους φιλόξενους χώρους του πρώην Δυτικού Αεροδρομίου Ελληνικού, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ 11 – 19 Νοεμβρίου (Press day 10 Νοεμβρίου). Πρόκειται για την έκθεση θεσμό η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων που συμμετέχουν και στις προσδοκίες των χιλιάδων επισκεπτών (οι επισκέπτες στη περυσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 77.000) .

 

Η Ελληνική αγορά παρουσιάζει θετικά αποτελέσματα και οι υποψήφιοι αγοραστές αλλά και φίλοι των 4 τροχών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε πρώτη παρουσίαση πολλά νέα μοντέλα από το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (14 – 25 Σεπτεμβρίου), σε περίπτερα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

 

Κάθε χρόνο η διοργάνωση με τα έμπειρα στελέχη της, αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό με νέες καινοτόμες ιδέες γεγονός που αναγνωρίζεται από τους συμμετέχοντες εκθέτες αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες.

 

Στη φετινή διοργάνωση θα υπάρξει ολική αναβάθμιση του θεσμού των TEST DRIVES για να δοθεί η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερο νέα μοντέλα.
Η προσθήκη νέου εκθεσιακού χώρου θα δώσει τη δυνατότητα περισσοτέρων συμμετοχών από πλευράς Εισαγωγέων Αντιπροσώπων.

 

Αναβαθμισμένος θα είναι και ο χώρος του AFTER MARKET όπου και εδώ τα προϊόντα και οι υπηρεσίες εξελίσσονται. 

Παράλληλα στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται σε κεντρικό Ξενοδοχείο ημερίδα με θεματολογία που σύντομα θα ανακοινωθεί και θα προκαλέσει επιπρόσθετο ενδιαφέρον στο κοινό αλλά και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Τέλος οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες της φετινής διοργάνωσης “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017” θα είναι ξεχωριστό σημείο αναφοράς.
Με εκτίμηση,
Για την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017»,
Άρης Γαλανόπουλος 
Γιάννης Παπαγιαννακόπουλος 
Βαγγέλης Χαραλάμπους

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *