Χορηγος Επικοινωνιας

Στην SECUREXPO που θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ θα παρουσιαστούν περισσότερα από 900 Brands ελληνικών και διεθνών οίκων

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ – ΘΕΣΜΟΣ
Στην SECUREXPO που θα λάβει χώρα από 18 έως 20 Μαΐου στο Κέντρο ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ θα παρουσιαστούν περισσότερα από 900 Brands ελληνικών και διεθνών οίκων.

Με παρακαταθήκη τις προηγούμενες διοργανώσεις και τη συμμετοχή σχεδόν όλων των εταιριών που διανέμουν προϊόντα στην Ελληνική αγορά, η SECUREXPO αποτελεί θεσμό και κορυφαία έκθεση για τους κλάδους που εκπροσωπεί.

H SECUREXPO σε 8.000 τ.μ. θα προβάλει και θα αναδείξει στους χιλιάδες επαγγελματίες επισκέπτες της ότι πιο σύγχρονο και καινοτόμο «κυκλοφορεί» στους τομείς Security Systems & Technologies, Home & Building Automation, Networking & IT Infrastructure.

ΛΙΣΤΑ ΕΚΘΕΤΩΝ
Ένα μήνα πριν την διοργάνωση αναρτήθηκε η λίστα όλων των εταιριών που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα

Δείτε την Λίστα Εκθετών…

DRONE EXPO
Μαζί με την SECUREXPO θα λειτουργήσει και η ενότητα DRONE EXPO η οποία θα παρουσιάσει εξοπλισμό, λογισμικό & εφαρμογές για τομείς:

Ασφάλεια
Υποδομές
Πολιτική Προστασία
Κατασκευές κλπ.

TV SPOT
Το διαφημιστικό Spot της SECUREXPO αποτελεί ένα μέρος από τις προωθητικές ενέργειες για την προβολή της διοργάνωσης σε τηλεοπτικούς σταθμούς και στο Youtube.

Δείτε το και προωθήστε το…

VIRTUAL TOUR
H SECUREXPO θα αναρτηθεί μετά το πέρας της διοργάνωσης – και θα παραμείνει ανοιχτή στο διαδίκτυο μέχρι την επόμενη διοργάνωση – σε μορφή Virtual Tour 360o, όπου ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα να περιηγηθεί στα περίπτερα και να συνδεθεί με την ιστοσελίδα κάθε εκθέτη.

Contact SECUREXPO

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: