Εθελοντικά νέα

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την χθεσινή εκδήλωση για την ημέρα εθελοντισμου που διοργάνωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Αχαϊας

Φωτογραφικά στιγμιότυπα απο την χθεσινή εκδήλωση για την ημέρα εθελοντισμου που διοργάνωσε η Διοίκηση Πυροσβεστικων Υπηρεσιών Αχαϊας.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε απο τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Δυτ. Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίου κ. Ν. Παπαθεοδώρου στον Πρόεδρο του Σωματείου κ. Δ. Αθανασόπουλο για την άριστη συνεργασία και βοήθεια που είχε το Σωματείο στην αντιπυρική περίοδο 2017 για τον Ν. Αχαϊας. Επίσης Τιμήθηκαν και 2 μέλη μας απο τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος οι οποίοι ανήκουν στον 1ο ΠΣ Πατρών εδω και 17 ολόκληρα χρόνια ακολουθούν ονομαστικά.

Θανοπουλος Κωνσταντίνος 17 έτη συνεχόμενης εθελοντικής Υπηρεσίας εθ. Πυρονομος. Εκ μέρους του αρχηγού ΠΣ. Απονεμήθηκε απο τον διοικητή 1ου ΠΣ Πατρών Αντιπυραρχο κ. Π. Δημόπουλο

Μαλλιος Αντρέας 16 έτη συνεχόμενη εθελοντικής υπηρεσίας ( εθελοντής και επι δασικής υπηρεσίας πριν δημιουργηθεί ο θεσμός) εθ. Πυρονομος. Εκ μέρους του αρχηγού ΠΣ. Απονεμήθηκε απο τον υποδιοικητή 1ου ΠΣ Πατρων Επιπυραγο κ. Β. Μαρτζακλη.
Ευχαριστούμε ολους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: