Εθελοντικά νέα

4ο Adventure Film Festival

Adventure Film Festival Greece
Σκοπός μας είναι η οργάνωση ενός ολοκληρωμένου, πολύπλευρου και ποιοτικού φεστιβάλ ταινιών που θα συναντά τα παγκόσμια standards και θα πλαισιώνεται από παράλληλα δρώμενα, ομιλίες και εκθέσεις.

Όραμά μας η έμπνευση και η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων να σέβονται και να απολαμβάνουν τη φύση χρησιμοποιώντας την ως διέξοδο από την αστική καθημερινότητα, μέσα από την τέχνη, σε συνδυασμό με την περιπέτεια.

Η στροφή προς την άθληση και την επαφή με την φύση είναι γεγονός καθώς ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να την απολαμβάνουν και να την αξιοποιούν για έναν καλύτερο τρόπο ζωής.

Την ίδια στιγμή η κινηματογραφική τέχνη ακολουθεί την δική της καινούργια διαδρομή. 
Αθλητές, κινηματογραφιστές, παραγωγοί και εταιρίες εξοπλισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων συνεργάζονται άψογα δημιουργόντας μοναδικές κινηματογραφικές παραγωγές με επίκεντρο ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται με τη δύναμη του ανθρώπου μετατρέποντας τα στοιχεία της φύσης σε ένα ατέλειωτο πεδίο δράσης.

Επιθυμούμε μέσα από μία σειρά προβολών και παράλληλων δράσεων να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε όλοι εμείς να μαζευόμαστε, να ανταλλάσσουμε τις ιδέες μας και να τις κάνουμε πράξη, βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων που αγαπάμε και ενισχύοντας μία περιβαλλοντική συνείδηση που ο κόσμος μας έχει τόσο πολύ ανάγκη.

Τη διοργάνωση του φεστιβάλ αναλαμβάνει η WAYOUT ADVENTURES, μια εταιρία παροχής εκπαιδευτικών, αθλητικών, τουριστικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Αρέσει σε %d bloggers: